i taket lyser stjärnorna

Har kollar på filmen i taket lyser stjärnorna efter jag kommit in från hästarna. Så himmla bra film. Alla som inte sätt den måste se den.
´
Imorgon kör jag till Ellen på morgonen. Ska bli jätte kul att åka till henne för jag har aldrig varit där och sen kanske vi även ska rida hennes superfina hästar.
´
Det blev mörkt nästan vid fyra idag och nu är klockan halv nio bara och det känns som den är mycket mer i och med att det har varit mörkt så länge. Det kommer bli en jobbig tid nu när det blir mörkt så tidigt.
Publicerat: 2011-10-31 @ 20:33:36


BLOGGTÄVLING!

Bilderna är länkade till tävlingarna!
Publicerat: 2011-10-31 @ 18:20:12


monopol

Har sittit i säkert två timmar och spelat monopol med Frida och Elof. Gick inte så bra för min del kan jag säga. Jag är verkligen supertrött idag så jag vet inte redigt vad jag ska göra men jag får väll bege* mig ut till stallet sen.
bilden tagen från google!
Publicerat: 2011-10-31 @ 12:16:41


BLOGGTÄVLING!

´
Bilden är länkad!
Publicerat: 2011-10-31 @ 12:10:07


Hästdag

Har varit ute hos hästarna hela dagen. Det började med att jag tränade för My på morgonen. Gick bra och jag får super många och bra tips vad jag ska öva på.
Sen så hem och rida Odette efter jag ätit. Mamma och jag red ut en runda och det gick med super.
Sen nu har vi precis ridigt hem Cadde och Rubbina. Jag skrittade Rubbina och mamma gick med Cadde.
Nu kan man säga att jag är ganska trött och kommer nog inte orka göra så mycket mer idag och det är snart mörkt :O
´
Iallafall kanske jag städar rummet ni ikväll eller gör klart att läxor eller något som inte är så jobbigt.
´
Publicerat: 2011-10-30 @ 15:59:27


BLOGGTÄVLING!

´
Bilden är länkad till tävlingen! Om inte det funkar tryck HÄR!
Publicerat: 2011-10-30 @ 15:51:08


Memphis 29 oktober

Idag blev det ett redigt styrke pass för Memphis. Började att skritta i ca 20 minuter. Sen så travade jag en ganska länge. Han vill gärna börja galoppera i uppförbackar men idag skulle han trava upp och det ville han inte men det gick bra. Sen så blev det ganska mycket galopp. Sen så jobbade jag honom lite i skritten.
Sen så skrittade, travade, galopperade jag upp för en jätte bra klätte backe. Han var helt genomblöt när vi kom tillbaka men han var redigt duktig idag och såna här pass måste jag börja göra mycket oftare för att han ska få upp musklerna.
´
´
ljuset i paddocken och vid hagen är färdigt nu så hela paddocken är upplyst på kvällen om man bara trycker på en knapp!  Så nu kan man rida när det är mörkt också! :)
´
Och allt som har legat i paddocken börjar komma bort och staketet är nästan uppe!
Publicerat: 2011-10-29 @ 21:13:08


Godmorgon

Vaknade klockan åtta och sen nu har jag kollat på film. Har massa saker som jag ska försöka göra på lovet. Här är några av dom:
  • Städa rummet
  • Göra klart alla läxorna.
  • Fixa klart alla hinderna.
  • Städa sadelkammaren
  • Lägga torv i en box och en spilta.
  • Se till att allt i paddocken kommer bort som traktorerna och alla saker som är där uppe.
  • Fixa en vagn som vi ska lägga hinderna på.
´
Sen är det säkert tusen saker mer som måste göras innan snön kommer och som man inte hinner när skolan är!
Publicerat: 2011-10-29 @ 10:01:01


Klippa mig på onsdag

På onsdag ska jag klippa mig och jag känner att jag vill ändra frisyr helt nu efter att ha haft samma jätte länge. Fast jag vet inte redigt om jag vågar för tänk om det blir jätte fult? Men jag ska tänka som bara den och kolla på massa olika frisyrer tills onsdag och så får vi se vad det blir!
´
en väldigt gammal bild på mig när vi skulle på cowboyfest!
Publicerat: 2011-10-28 @ 21:46:47


Ändra lösenord!

Flera sidor har blivit hackade så nu har jag bytt lösenord på alla de sidor jag använder för tillfället. Det tycker jag alla ska göra för säkerhetsskull.
´
Publicerat: 2011-10-28 @ 20:05:28


Skolfoto

Fick hem skolfotorna idag och jag ser helt hemsk ut. Det var ett annat foto som dom tog som jag blev mycket bättre på men såklart skulle dom ta det fula!!
Men skit samma, man ser ju ut som man gör!
´
Nu är det iallafall lov och ikväll blir det att vara hemma med familjen och äta pizza. Har väldigt ont i huvudet som igår fast idag orkar jag inte gå ut.
´
Publicerat: 2011-10-28 @ 17:31:11


Someone like you

I skolan idag har jag ståt i cafet med Felicia hela dagen. Slutade klockan två alltså en timme innan. Mamma och jag åkte och tog kort till klörkortet och det blev hemskt, men det finns inte så mycket att göra åt det. Sen så kom jag hem och vilade lite för hade värsta huvudvärken.
Men sen gick jag ut och longerade Odette och sen stod jag och pysslade om Memphis jätte länge. Klippte man och lite allt möjligt. Jätte mysigt var det. Det blir skönt med lov denna veckan som kommer så jag kan komma igång med hästarna igen och sen när skolan börjar igen hoppas jag vi har ljus runt hela baksidan så man slipper släppa ut, rida i mökret om kvällarna.
´
Jag lägtar lite tills den första snön kommer så man kan rida i snön för det är så himmla mysigt istället för att rida i massa gägga!
´
Nu så ska jag göra matten och kolla på Robinson. Imorgon är det FREDAG!!!<3
´
Vill köra gocart igen!!!!!!!!!!!!!
´
Publicerat: 2011-10-27 @ 20:05:15


Jag gråter bara i regnet



(bild på mig och lillebror sen avslutningsmiddagen för några år sedan)



 har sittit på mamma och pappas dator och kollat igenom alla gammla foton och lyssnat på låten "Jag gråter bara i regnet" som André sjöng i idol.

Publicerat: 2011-10-26 @ 20:01:31


Lugn Onsdag


Idag får båda hästarna vila för jag orkar inte gå ut i detta fula vädret. Men vi ska snart äta sen ska vi ng åka till Mormor och Morfa och vara där lite ikväll.

Publicerat: 2011-10-26 @ 16:05:17


Bloggdesign

Tänkte ändra lite på bloggen nu när det har blivit höst. Som ni ser, ser det lite anorlunda ut fast det blev inte fint alls så jag får fixa det när jag har tid. Men nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen, för att åka gå upp imorgon!
Publicerat: 2011-10-25 @ 21:32:50


Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut..

Publicerat: 2011-10-25 @ 20:53:18


moves like jagger

Ska gå ut till mina fina ponnyer nu och ska försöka hinna rida båda idag. Odette har fått vila nu i två dagar, men det är väll dags att försöka rida båda hästarna varje dag nu när alla proven är över. Memphis red jag lite i paddocken igår men jag han knappt hoppa upp förens det var helt svart ute så jag tänkte rida där idag igen och träna på lite bommar och småhinder. Odette blir det nog ute ritt för!
´
Om jag hittar kameran kanske det blir några bilder här ikväll?!
Publicerat: 2011-10-25 @ 16:26:18


Skit moped

Som sagt körde jag moped till skolan idag. När jag körde hem så gick det först jätte bra. Sen när jag kom iväg från den stora vägen började moped hacka och till sist la den av. Sen fick jag inte igång den så jag fick gå med den en lång bit sen ställde jag den vid kanten och låste den och så gick jag hem. Hade tänkt att jag äntligen skulle få komma hem tidigt men såklart inte. Hoppas pappa kan laga den så jag kan köra på hösstlovet!
´
Publicerat: 2011-10-24 @ 15:49:39


Ponnyakuten + hemkunskap

Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på ponnyakuten och plugga på hemkunskapen. Hoppas på fint väder imorgon så jag kan köra moped men jag får se!
´
Denna låten lyssnar jag på hela tiden när Moa sjunger. :
Publicerat: 2011-10-23 @ 19:23:46


Söndag

Städade själva stallet förut och där fodret är. Nu ska bara städa sadelkammaren med. Sen så longerade jag Memphis lite och det var inte så lätt för han var överpigg och ville bara till dom andra hästarna. Men sen ikväll ska mamma rida honom och jag får rida Vidja.
´
Nu ska jag försöka plugga lite hemkunskap men det är så himmla fint väder ute så man vill bara ut.
´
Publicerat: 2011-10-23 @ 13:44:26


Tävling

Pay and jumpen gick superbra idag. Vi var ett team verkligen när vi hoppade. 2 felfria rundor och det gick hur lätt som helst.
gillar bilden förutom att mitt hår flyger ut :P
´
Någon bild sen dagens tävling kanske kommer!
Publicerat: 2011-10-22 @ 12:56:49


Sista tävlingen 2011 kanske

Imorgon kanske det blir sista tävlingen för i år så vi ska försöka göra vårt bästa.
finaste hästen!
Publicerat: 2011-10-21 @ 21:27:56


moped

Efter jag kommit hem från skolan körde jag hem till morfar med mopeden. Satt och pratade med han om hans hästar som han har haft och lite annat. Jätte mysigt. Sen så har jag kommit hem nu och håller på att äta och nu innan det är helt svart ute ska jag gå ut och fixa det mästa tills imorgon!
´
Publicerat: 2011-10-21 @ 18:03:32


Torsdag

Skolan var ganska okej idag. Hade musik i två timmar. De två sista timmarna var jag helt död på. Mådde inte alls bra. Men har försökt plugga sen jag kom hem men det går knappt. Tror även jag har feber för jag svettas som f#n. Men det får jag hoppas jag inte har och så hoppas jag jag mår bättre imorgon efter några timmars sömn. Får göra mitt bästa på provet imorgon än om jag inte orkat öva så mycket.
´
Hästarna får vila idag. Var ute och gav dom lite äpplen vilket dom gillade. Taggar tävlingen på lördag vilket jag hoppas ska gå bra.
´
/Alice
Publicerat: 2011-10-20 @ 19:28:19


Odette och Memphis

Började med att rida Odette i paddocken. Hon gick superfint i trav och skritt. I galoppen finns det mycket att jobba på kvar. Sen hoppade jag några hinder bara och det gick okej bra idag. Hon var lite spänd för de höll på med maskiner i paddocken. Sen så red jag ut en runda.
´
Memphis longerade jag i paddocken och i slutet (longerhoppade) jag honom några skutt.
trött pojke som blundar!
Publicerat: 2011-10-19 @ 19:55:45


Skolan

Hade två lektioner idag och sen kollade vi på en väldigt bra film på bio med alla niorna. Sen så gick Ellen och jag på stan och nu är jag hemma och ska ut och hoppträna Odette. Ses senare!
Publicerat: 2011-10-19 @ 16:11:37


Yees!!

Klarade moped körkortet med 1 poäng så nu är det bara att köra om vädret tillåter!
Nu ska jag ut till mina hästar och sen plugga!
Publicerat: 2011-10-18 @ 16:35:03


Moped körkortet

Imorgon ska jag gå ifrån skolan och skriva upp på moped körkortet. Har bara tränat nu de senaste dagarna så jag vet inte redigt hur det kommer gå. Läste boken för flera veckor sedan så jag har glömt väldigt mycket i den så nu ska jag läsa den lite. Hoppas verkligen jag klarar det annas vet jag inte vad jag gör :P Men jag får göra mitt bästa och hoppas ni håller tummarna :)
Publicerat: 2011-10-17 @ 20:09:34


Laga mat

Ska börja göra mat nu så den är klar när mamma kommer hem. Idag har jag varit hemma och kollat på tv och vilat mig. Var ute och fotade lite förut fast det blev inte så många bra bilder.
´
Publicerat: 2011-10-17 @ 14:32:40


Träning för My

Tränade för My idag och det behövde jag verkligen. Jag har bara tykt allt var jobbigt med Memphis nu och idag på träningen gick det ganska bra och vi fick några väldigt bra tips av My vad vi skulle träna på. Vi tränade på lite bommar och några små upphöjda bommar och det gick bra också.
´
Annas har jag gjort massa moped tester och nu var jag precis ute och satt på hästarna täcken och hjälpte pappa lite. Just nu håller vi på att sätta upp massa lampor som ska sitta lite överallt. Och när det är klart kommer det bli superbra när det är kolsvart i vinter. Då kan man bara trycka på en knapp så får vi tänt i paddocken, vid hagen och vid det nya vindskyddet.
´
Nu ikväll blir det att kolla på ponnyakuten och plugga på hemkunskap!
Publicerat: 2011-10-16 @ 18:57:55


dröm rum!

Så här hade jag verkligen ha haft mitt rum! Gillar den första bilden mest men det ändra är med snyggt!
Publicerat: 2011-10-16 @ 18:50:11


Schema för hästarna framöver!

ODETTE                      MEMPHIS
MÅNDAG: UTE RITT      MÅNDAG: PADDOCK/UTE RITT
TISDAG: UTE RITT         TISDAG: UTE RITT
ONSDAG: DRESSYR/HOPPNING   ONSDAG: UTE RITT
TORSDAG: UTE RITT        TORSDAG: DRESSYR
FREDAG: TOMKÖRNING    FREDAG: UTE RITT
LÖRDAG: TÄVLING           LÖRDAG: UTE RITT
SÖNDAG: SKRITT             SÖNDAG: DRESSYR
MÅNDAG: UTE RITT          MÅNDAG: UTE RITT
TISDAG: UTE RITT            TISDAG: UTE RITT
ONSDAG: DRESSYR/BOMMAR     ONSDAG: DRESSYR
TORSDAG: UTE RITT          TORSDAG: UTE RITT
FREDAG: UTE RITT             FREEDAG:  UTE RITT
LÖRDAG: UTE RITT             LÖRDAG: HOPPNING
SÖNDAG: HOPPNING           SÖNDAG: UTE RITT
ODETTE                      MEMPHIS
MÅNDAG: UTE RITT      MÅNDAG: PADDOCK/UTE RITT
TISDAG: UTE RITT         TISDAG: UTE RITT
ONSDAG: DRESSYR/HOPPNING   ONSDAG: UTE RITT
TORSDAG: UTE RITT        TORSDAG: DRESSYR
FREDAG: TOMKÖRNING    FREDAG: UTE RITT
LÖRDAG: TÄVLING           LÖRDAG: UTE RITT
SÖNDAG: SKRITT             SÖNDAG: DRESSYR
MÅNDAG: UTE RITT          MÅNDAG: UTE RITT
TISDAG: UTE RITT            TISDAG: UTE RITT
ONSDAG: DRESSYR/BOMMAR     ONSDAG: DRESSYR
TORSDAG: UTE RITT          TORSDAG: UTE RITT
FREDAG: UTE RITT             FREEDAG:  UTE RITT
LÖRDAG: UTE RITT             LÖRDAG: HOPPNING
SÖNDAG: HOPPNING           SÖNDAG: UTE RITT
Publicerat: 2011-10-16 @ 18:49:55


BLOGGTÄVLING!

Publicerat: 2011-10-16 @ 18:49:54


BLOGGTÄVLING!

Publicerat: 2011-10-16 @ 18:49:54


Underbar ponny<3

Hoppas som en gud här hemma! Framåt mot hinderna som bara den och ska galoppera. Helt klart en ponny som har fastnat för hoppningen!
Vi får se vad som händer i framtiden kanske kommer till globen, med nästa ryttare!
Jag är så himmla glad att vi har haft kvar Odette hur mycket vi än kämpat tillsammans !
Publicerat: 2011-10-15 @ 15:55:54


hovslagaren

Hovslagaren har varit här hela morgonen, så nu har mina hästar nya fina skor. Nu har jag precis slängt i mig lite mat och nu tänkte jag gå ut och rida. Det blir antagligen att rida i paddocken för det är massa som jagar ute i skogarna nu så det är lifsfarligt att vara ute och rida nästan :P
´
Kramisar Alice
Publicerat: 2011-10-15 @ 11:25:20


IDOL!!!

Sittit och kollat på idol hela kvällen och nu känner jag bara för att lägga mig och läsa en stund. I helgen har jag massor som måste göras och vi ska även ha kalas för mig imorgon så det blir att städa och allt sånt imorgon.
´
Ska försöka bli lite bättre på att blogga men nu hinner jag knappt sitta vid datorn om dagarna för alla läxor och hästarna.
Publicerat: 2011-10-14 @ 22:11:13


sömnig

Hade kunnat somna vilken minut som helst. Har pluggat nästan sen jag kom hem men jag kan typ fortfarande ingenting?? Jag får iallafall göra mitt bästa imorgon. Men innan jag kan somna nu måste jag läsa på typ 50 olika ord + alla partier och tre fakta om dom.
´
Men imorgon är det äntligen fredag än om det kommer bli en plugg helg så känns det ändå bra med lite ledigt vilket jag behöver!
Publicerat: 2011-10-13 @ 21:09:25


Jaha !!

Pluggar och kollar på filmen men det går inte så bra med det :P
Publicerat: 2011-10-13 @ 17:50:15


Pay and jumpen 9 oktober

Här är två bilder från Moa från pay and jumpen.
´
snacka om att hon hoppar högt över !!
Publicerat: 2011-10-13 @ 17:32:28


Tordag

Varit i skolan. Hela skolan badade på morgonen men det var inte så många som badade men jag gjorde det iallafall och dom har gjort om badat så nu fanns det lite mer att göra. Sen sen har vi haft kemi och engelska. Sen nu har jag varit hemma en stund och ätit och nu ska jag börja plugga på so provet som vi ska ha imorgon. Kan typ ingenting men jag får hoppas på det bästa. Hästarna får vila idag för jag måste plugga hela kvällen.
´
Bäst jag börjar plugga nu!
´
Dessa låtarna är de som går i mina öron hela tiden just nu!
Publicerat: 2011-10-13 @ 17:15:35


Memphis

Nu när jag rider Memphis ute i skogen så ska han bara galoppera när jag börja trava. Det går knappt att trava ute i skogen längre. Idag skenade han iväg i galoppen och jag fick nästan inte stopp på honom. När jag rider i paddocken vill han inte gå i ytte spåret utan han ska bara gå inne mitt i paddocken. Sen är han skitsvår att böja sig och gå fint i en volt. Man märker att det finns ganska mycket att träna på nu efter han har fått vila vldigt länge och jag mest ridigt i skogen. Nu blir det hårdträning. Jag har märkt att han hoppar superfint över grena och sånt i skogen så det kommer det bli mycket av inom hoppningen. Dressyren kommer vi fokusera på mest nu. Att jag ska kunna kontrolera honom bättre och han ska gå i en bättre form i alla gångarter. Sen ska jag ju även bygga upp honom mycket så det kommer bli längre pass och jobbigare för honom.
Publicerat: 2011-10-11 @ 20:50:47


jag är den jag är och det är jag stolt över hur jag än ser ut!

Publicerat: 2011-10-10 @ 21:39:04


JAG 15 ÅR!!!!

Idag fyller jag äntligen 15 år. Har verkligen längtat efter det jätte länge och nu får jag snart köra MOPED :) Har haft en bra dag än så länge iallafall. Mina vänner hade satt upp lappar med mig över hela skolan så alla har typ stirrat på mig hela dagen och det känns helt konstigt. Men det gick ju inte at göra så mycket åt :P Men nu väntar jag på taxin och ikväll ska jag fira med familjen men innan det ska jag ut och rida min fina Memphis en runda i skogen. Men jag lovar att skiva mer sen ikväll.

Publicerat: 2011-10-10 @ 14:33:43


Söndag

Var först på tävling och sen red jag hem Memphis och red han lite i paddocken. Jag stälde upp några hinder på 20 cm som jag hoppade/travade över. Man märker att han nästan ha glömt allt inom hoppningen och mycket inom dressyren med desutom. Men sen så flyttade jag upp Cadde till Rubbina istället så Memphis kan vara hemma nu.
´
Nu måste jag städa rummet och plugga spanska. Sen fyller jag år imorgon!!! :)
´
Publicerat: 2011-10-09 @ 18:14:06


Odette tävling 2011-10-09

Idag var det pay and jump. Det fanns inte 40 cm så jag tog 30/50 cm. På 30 cm var hon jätte narvös och det finns inte så mycket att säga. Men vi kom felfritt iallafall.
´
Sen på 50 cm, gick det mycket bättre. Hon var fortarande lite spänd, men de flesta hinder gick bra. På det sista hindret stannade hon men jag tvingade henne över nästan så det blev felfritt där med.
Publicerat: 2011-10-09 @ 18:04:43


Ingelstadgymnasiet

Dagen började med att vi körde till börjes och kollade där inne lite. Vi köpte ett tredelat bett till Memphis så får vi se om det passar. Sen så körde vi till Ingelstadgymnasiet och kollade för dom hade öppet hus. Tyckte verkligen om det och ska söka dit till nv programet med inriktning häst. Så får vi se om jag kommer in. Men jag ska såklart söka på mer ställen. Sen körde vi till växjö och och shoppade. Jag hittade inte alls mycket. Men iallfall hittade jag en jätte mysig jacka som jag älskar. Den är super skön. Och sen en helt vanlig halsduk och blått nagelnack.
´
Nu måste jag hitta ett par skor bara och kanske några nya kläder fast det hittar jag aldrig.
´
Imorgon blir det tävling. Ska verkligen göra mitt bästa. Jag ska var lugn och rida på ett bättre sätt och tänka mig för inne på barnan och inte bara full fart som det oftast blir.
´
söta Tessi!
Publicerat: 2011-10-08 @ 20:26:24


Fredags mys

Sitter i soffan och myser med familjen med ships, godis, kakor, vindruvor och mjölk. Känner mig väldigt mätt nu. Men iallafall sitter vi och kollar på idol nu fast det är reklam.
´
sitter i min supersköna tröja! :)
Publicerat: 2011-10-07 @ 20:33:47


Odette hoppning

Hopppade idag och det gick super. Hon var superframåt mot hinderna och hoppade jätte fint. Hoppade hinder upp till 70 cm vilket hon tog jätte lätt. Det går verkligen framåt med henne nu och det är så himmla kul :)
Publicerat: 2011-10-07 @ 20:30:13


FREDAG!!!!

Äntligen fredag. Ska kolla på idol och äta tacos ikväll. Men först ska jag rida båda hästarna om jag hinner. Sen imorgon blir det att besöka ingestads gymnasium och kolla hur dom har det där.
Sen ska vi köra in och shoppa lite. Sen hem och rida hästarna och fixa allt till tävlingen på söndag.
´
Nu är första provet avklarat !
Publicerat: 2011-10-07 @ 17:04:08


Hemkommen

Hemkommen från orienteringen nu. Gick väl ganska bra tror jag och det var ganska kul att vara ute och springa. Sen så hämta farmor mig nästan direkt när vi kom tillbaka. Sen så har jag varit och hälsat på min kusin på ett år nu och lekt med honom. Han är alltid så himmla söt. Nu är jag hemma och fryser som bara den och ska göra något att äta och sätta på en bra film och bara mysa och plugga.
Publicerat: 2011-10-06 @ 13:14:06


Fy F.N

Asså vi ska vara ute och orientera i detta skit vädret idag. Det regnar som bara den.
Publicerat: 2011-10-06 @ 09:30:56


5/10

Idag planerade vi ännu mer på musikalen. Sen sista timmen gick vi till skolan och hade gympa. Sen när jag kom hem var jag hos Memphis en liten stund och så myste jag med han. Sen har jag inte gjort så mycket idag. Kollat på tv och suttit vid datorn. Försökt plugga men det har inte varit så lätt.
´
Imorgon blir det en ute dag i skolan. Vi börjar klockan tio och slutar klockan halv två vilket är väldigt skönt. Sen ska jag hem och kanske rida båda hästarna och plugga som satan på fysiken så jag klara provet på fredag.
´
Publicerat: 2011-10-05 @ 21:48:44


Syskonkärlek

Viktor var på sitt rum så han fick inte vara med!
Publicerat: 2011-10-05 @ 20:29:48


musikal

Varit på ett hotel med alla nior som går i musikklass idag och planerat musikalsen som det ska vara premier på 12 mars. Där ska vi vara imorgon mer och planera vad den ska handla om och lite sånt.
´
Nu blir det ut och ta hand om Odette sen ska jag träna dressyr för My ikväll!
´
Publicerat: 2011-10-04 @ 16:21:55


Odette 3 september

Red ut en jätte mysig runda med Mamma.
Älskar bilden, så himmla söt + att bakgrunden är jätte mysig.
Publicerat: 2011-10-03 @ 20:16:34


YYEESS

Jag fick vänta i skolan idag innan taxin kom så på lånade jag Ellens dator och så gjorde jag ett till moped test och nu när jag kom hem så fortsatte jag och nu när jag rättade det fick jag               65 av 70 rätt!!!!!!!!!!! Det är skita bra och jag hoppas jag kan skriva upp nästa vecka :P

Onödigt inlägg men skit samma !
Publicerat: 2011-10-03 @ 15:58:01


56 av 70

Yess, nu fick jag godkänt på första testet på moped körkortet. Jag fick 56 av 70 och för att få godkänt måste man ha 52. Så det var precis. Men jag gjorde det ett innan också och då fick jag bara 39 ??? Men det är massa svåra saker med synen och allt sånt. Men jag ska försöka göra ett eller två tester per dag för mer åkar man inte.
´
Nu ska jag plugga lite på fysiken!
Publicerat: 2011-10-02 @ 19:06:05


Odette tävling 2011-10-02

Ja det började med att när vi skulle köra så kom vi inte fram med bilen för det stod två traktorer som vi var tvungna att flytta och det tog typ en kvart. Sen så var det bara att lasta för vi var väldigt försenade.
Vi kom dit och mamma anmälde mig medans jag började fixa Odette. Alla hade redan gått barnan så jag fick gå in i ridhuset och kolla försökte lära mig den. Mamma gick med Odette lite så när jag kunde barnan så fick jag gå in i ridhuset och rida fram. Men direkt när jag skulle rida fram var det min tur men som tur var så fixade dom att jag kunde rida sist i den klassen. Så jag kunde rida fram. Det var jätte många i ridhuset så det var inte alls lätt att rida där men det fick ju gå. När jag hoppade fram så gick det jätte bra. Hon hoppade varenda hinder jätte fint.
´

Sen väl inne på barnan på 40 cm så var hon super rädd för allting nästan. Hon var väldigt tittig och var väldigt försiktig mot hinderna men än om vi inte hade något fart så gick jag över henne på endel hinder och vi blev felfria.
´

Sen så på 50 cm var hon nästan ännu mer spänd. Men höjden klarade hon jätte bra så det var inga problem. Men jag fick någon vägran. Men hon var duktig för att det var nytt ställe och så var det i ridhus vilket hon inte varit i på väldigt länge.

Jag är supernöjd med henne men jag själv ska tänka på att ta det lungnare och rida henne mer mellan hindrerna. Så det ska jag försöka göra bättre nästa gång!
´
Mamma fotade men det blev inga bra bilder men jag kan bjuda på de här:
Publicerat: 2011-10-02 @ 18:30:17


Söndag

Först var det tävling då och det berättar jag mer om sen. Sen hem och fixa allt med Odette och ta in alla saker. Sen gick jag in och åt lite. Sen ut och rida Memphis och flytta dom till ett nytt bete. Sen nu har jag kommit hem och ska börja göra tester på moped kortet som man gör på datorn. Sen ska jag plugga lite på fysiken.
´

I slutet av denna veckan tar vi hem Memphis så jag kan börja rida honom mer regelbundet.
Publicerat: 2011-10-02 @ 15:49:06


Kalas

Precis kommit hem från kalaset. Snacka om att man är trött nu efter att ha lekt med alla dom små i flera timmar. Men nu ska jag försöka sova fast det kommer nog inte gå så bra.
Publicerat: 2011-10-01 @ 21:45:23


Stallet hela dagen

Har precis kommit in från stallet. Har ridigt Memphis ut en runda. Han ville bara galoppera så jag fick nästan inte stopp på honom. Men sen tomkörde jag Odette och hon var superduktog som vanligt. Sen så badade jag henne och medans hon torkade fixade jag allt fint som jag ska ha med imorgon till tävlingen.
´
Såklart så har mina ridstövlar gått sönder nu. Jag ska försöka rida med dom imorgon på tävlingen för jag har inga andra men jag får ta några andra skor med mig ifall det inte går. Sen får vi lämna in dom så snabbt som möjligt.
´
Nu ska jag duscha och sen blir det att åka till kalas hos min kusin Moa som fyller 8 år tror jag det är. Sen blir det att sova när jag kommer hem och sen blir det upp tidigt imorgon. Är nästan narvös redan nu i och med att jag aldrig varit där med henne och att det är ridhus...

Publicerat: 2011-10-01 @ 15:50:39



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!